Alle E-health apps in 1 overzicht

Vind je ook dat je zelf ook veel aan je eigen gezondheid kan doen? Met de Anderzorg E-health bundel krijg je onbeperkt toegang tot bewezen effectieve health apps. Voor kleine, beginnende klachten ,stress en je leefstijl. Zo kan je zelf aan de slag om kleine klachten te verhelpen. .

Sluit nu de Anderzorg E-health bundel af

Mentaal

Een op de vijf Nederlanders krijgt op enig moment tijdens zijn of haar leven te maken met een depressie of angststoornis. Stress is één van de belangrijkste risico factoren voor deze psychische aandoeningen. Door aan de slag te gaan met gezondheidsapps die helpen bij het verlagen van stress of inzicht geven in je gevoelens kan je actief werken aan het verminderen van de risico’s op depressie of angststoornis. De Anderzorg bundel biedt gratis toegang tot twee goede gezondheidsapps op dit gebied: Headspace en Psymate. Deze wetenschappelijk gevalideerde apps kunnen je helpen om beter om te gaan met stress en geven inzicht in angst- en somberheidsklachten. Ook kunnen deze apps helpen om zicht te krijgen op de ernst van de klachten om tijdig hulp te raadplegen mocht dat nodig zijn.


Leefstijl

Voorkomen is beter dan genezen! Een gezonde en actieve levensstijl kan bijdragen aan het voorkomen van chronische aandoeningen zoals Diabetes type II en COPD. Ook wijzen wetenschappelijke studies uit dat mensen met een gezonde levensstijl gemiddeld ouder worden en langer fit blijven. Bij de Anderzorg bundel krijg je onbeperkt toegang tot de premium versie van een aantal populaire apps (zoals Strava Premium) die je helpen gezond te leven.

Fysiek

We zitten tegenwoordig veel meer dan vroeger. In de auto naar het werk, achter de laptop op kantoor en, als we na een lange dag werken eindelijk thuis zijn, op de bank met de tablet. Geen wonder dus dat veel mensen last hebben van rug, nek of schouderklachten. In de Anderzorg bundel zit dé app om met klachten aan het bewegingsapparaat aan de slag te gaan: KAIA. Deze app is bewezen effectief bij het terugdringen van klachten aan rug, nek of schouders en biedt in veel gevallen een volwaardig alternatief voor een regulier behandeltraject door de fysiotherapeut.

Diagnose

Het is niet altijd even duidelijk of je klachten aanleiding geven voor een bezoek aan de huisarts. Zeker als de klachten opspelen in het weekend of ’s avonds laat. In deze gevallen biedt de app ‘Moet ik naar de dokter? uitkomst. Op basis van een aantal simpele vragen geeft deze app aan of je het nog even aan kan kijken of dat een bezoek aan de huisarts of huisartsenpost raadzaam is.

Powered by Betty Blocks.
Copyright © 2020. All rights reserved.