SamenGezond

Alles voor een gezonde leefstijl. Tips en advies van onafhankelijke professionals. Beweeg en verdien wekelijks leuke korting of punten.

Wil je de SamenGezond app gebruiken?

1

Download de app

2

Sluit Anderzorg Bundel af

Waar kan je deze app voor gebruiken?

De SamenGezond app helpt jou gezonder te leven. Maar wat is nou precies gezond? Hoe kan je er eenvoudig voor zorgen om gezond te worden, te zijn en te blijven? En hoe kan je zelf makkelijk verbeteringen aanbrengen?

Intuïtief heb je misschien wel een idee hoe het er voor staat met je gezondheid, maar hoe zit het nou echt? Met de SamenGezond app geven we je inzicht in jouw gezondheidssituatie middels een score. Je persoonlijke fitscore wordt dagelijks op 3 onderdelen berekend: je lichamelijke conditie, mentale gesteldheid en de dagelijkse keuzes rond onder meer voeding en beweging. Je kan verschillende apps en apparaten (zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper etc.) aan de SamenGezond app koppelen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast biedt SamenGezond handige tips en een online coach die je adviseert en stimuleert gezonde keuzes te maken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.


Als deelnemer aan de pilot van de Anderzorg Bundel ontvang je 500 SamenGezond punten!

Mailcoaching, persoonlijke weekdoelen en meer om gezonde keuzes makkelijker te maken

Leuke producten en korting in de webshop

Tips en advies van onafhankelijke professionals

Zelf aan de slag met de apps

Wil je ook zelf aan de slag? Profiteer dan van alle apps binnen de bundel. En tegelijkertijd profiteer je van de voordelen van de risicoverzekering voor onverwachte zorgkosten.

Sluit nu de Anderzorg Bundel af

Wat levert mij dat nou op?

Normaal kost deze app per maand
Binnen de Anderzorg Bundel gebruik je de SamenGezond app voor niks.

Powered by Betty Blocks.
Copyright © 2020. All rights reserved.