De risicoverzekering

Met de Anderzorg Bundel zorg je ervoor dat je bij een onverwachte gebeurtenis of ongeval je zorgkosten vergoed kan krijgen zonder dat je hiervoor een dure aanvullende verzekering moet sluiten. Polisvoorwaarden


Anderzorg Bundel afsluiten


De volgende vergoedingen zijn opgenomen in de verzekering:Krijg je een ongeval waardoor je medische zorg nodig hebt dan krijg je fysiotherapie (tot € 1.000), mondzorg (tot € 10.000) en loophulpmiddelen vergoed. Een ongeval is een plotselinge, onverwachte gebeurtenis waardoor je medische zorg nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je van de fiets valt, of tijdens het sporten hard in aanraking komt met de voetbalschoen van jouw tegenstander.


Tijdens verblijf in het buitenland kan het gebeuren dat je snel medische zorg of geneesmiddelen nodig hebt. Bij spoedeisende zorg tijdens een verblijf in het buitenland krijg je service en ondersteuning van de Alarmcentrale van Anderzorg. De Alarmcentrale verzorgt onder andere contacten met behandelend artsen, repatriëring en garantiestellingen. Extra informatie kan je vinden op anderzorg.nl/buitenland.


Als je wordt opgenomen in een ziekenhuis en je hebt kinderen, dan is het niet altijd mogelijk om zelf opvang te verzorgen. Je kunt je kinderen dan tijdelijk onderbrengen bij een dagopvang (kinderdagverblijf of crèche), buitenschoolse opvang (BSO), of gastouderopvang. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de kosten tot €1.500 per opname.


Als je uit het ziekenhuis komt, dan is het niet altijd mogelijk om zelf het huishouden te verzorgen. Je kunt daarvoor huishoudelijke hulp inschakelen via een thuiszorgorganisatie. Je ontvangt een tegemoetkoming tot €1.500 per opname.


Een logeer- of gasthuis is een huis dat verbonden is aan het ziekenhuis waar jouw gezinslid tijdelijk kan verblijven als jij in het ziekenhuis bent opgenomen. Voorbeelden van logeer- of gasthuizen zijn het RonaldMcDonald Huis, het Familiehuis Daniel den Hoed, het Prinses Margriethuis, het Kiwanishuis en het Gasthuis
van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Je krijgt een vergoeding voor de verblijfskosten tot €500 per onverwachte opname.


Het kan gebeuren dat je wordt opgenomen in een ziekenhuis of revalidatie-instelling in Nederland ver van jouw woonplaats. Voor de gezinsleden, die jou graag regelmatig willen bezoeken, kunnen de reiskosten dan aardig oplopen.Wanneer een bezoekend gezinslid bij Anderzorg is verzekerd, krijg jij een vergoeding van de reiskosten tot een maximumbedrag van €500 per onverwachte opname.


Zorg voor het kind en moeder rond en na de bevalling vinden wij enorm belangrijk en waardevol. Zijn er complicaties bij de bevalling geweest waardoor je extra kraamzorg nodig hebt? Dan zetten we daar extra zorg voor in. Je ontvangt tot € 2.000 per opname.


Ben je mantelzorger en wordt je onverwacht opgenomen in het ziekenhuis? Dan zorgen wij, via Stichting Mantelzorgvervanging Nederland ‘Handen in Huis’,  voor een vervangende mantelzorger tot een maximumbedrag van €2500 per opname.


Wanneer je, na een onverwacht ernstige ziekte, vanuit de basisverzekering recht hebt op een pruik of alternatief vergoeden wij aanvullend hierop de kosten tot €500.


In een hospice of Bijna-Thuis-Huis wordt zorg verleend aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Je krijgt een tegemoetkoming in de kosten van maximaal € 35 per dag tot een maximumbedrag van € 3.500.


Stel je vraag
 Stel je vraag via FB Messenger
 Stel je vraag via Twitter
 WhatsApp met ons
 Bel: 088 222 44 22
Je belt tegen lokaal tarief plus de kosten voor mobiel

Veel gestelde vragen

Blijf jij nu al fit met populaire gezondheidsapps of zou je dat wel eens willen proberen, maar vind je het duur? Maak dan nu 3 maanden gebruik van de Anderzorg Bundel en krijg toegang tot populaire apps zoals Strava Premium en Headspace.

Als een traditionele aanvullende verzekering te uitgebreid voor je is, maar je je wel voor onverwacht hoge zorgkosten wilt verzekeren, dan is de Anderzorg Bundel wat voor jou.

Nu 3 maanden voor maar € 10 per maand.


Nee, dat is niet mogelijk. Bij de Anderzorg bundel krijg je naast toegang tot verschillende gezondheidsapps ook de risicoverzekering. Je bepaalt uiteraard zelf of je er gebruik van maakt. Alles mag, niets moet.

Andersom kan je ook niet alleen kiezen voor de risicoverzekering zonder de toegang tot de apps.


Dat ligt eraan of je nu naast je basisverzekering een aanvullend pakket van Anderzorg hebt. 

Heb je alleen een basisverzekering dan ben je niet dubbel verzekerd. De Anderzorg bundel is een aanvulling op je basisverzekering.Met een Basisverzekering ben je voor de meest voorkomende zorg verzekerd. Maar, er zijn situaties waarbij de kosten hoog zijn en er geen of een gedeeltelijke vergoeding vanuit de Basisverzekering wordt gegeven. Breek je een been in Amerika, dan krijg je vanuit de Basisverzekering alleen het bedrag dat je in Nederland zou ontvangen. Dit betekent dat je een fors deel zelf moet betalen. Val je van je fiets en breken er 2 voortanden? Dan vergoed de Basisverzekering niets en betaal je alle tandartskosten zelf.

Heb je de  de aanvullende module Buitenland & Tandongeval dan ben je voor deze drie maanden wel dubbel verzekerd, maar dat kan helaas niet anders omdat het slechts een pilot is. Het is een keuze die je zelf maakt. Je krijgt geen geld terug en je krijgt ook niet 2x uitgekeerd mocht er iets gebeuren in die drie maanden. 


Nee, dat hebben wij niet. Op het moment dat je de app download ga je de overeenkomst aan met de app leverancier, net zoals bij ander apps. Wij krijgen alleen geanonimiseerd te zien hoe vaak een bepaalde app is gedownload, zodat we straks daar ons aanbod op kunnen aanpassen. Voor meer informatie zie ons privacy statement.


Nee, dat kan niet.

Je gaat de overeenkomst aan voor 3 maanden en dit is niet aan te passen.


Ja, dat kan! Sluit nu je Anderzorg bundel en de bijbehorende risicodekking direct af.


De duur van de pilot is 90 dagen en hierna stopt je verzekering automatisch en stopt de toegang tot de betaalde apps (je krijgt hier bericht van).
Daarom bieden we de bundel met korting aan en kan je het voor € 10 per maand uitproberen.


Je kan een claim indienen via Mijn Anderzorg Bundel.

Daar vind je precies de stappen die je moet doorlopen om de claim in te dienen.


Wanneer je een account hebt aangemaakt heb je toegang tot Mijn Anderzorg Bundel.

Daar wordt per app beschreven hoe je deze kan activeren.


Powered by Betty Blocks.
Copyright © 2020. All rights reserved.