Veelgestelde vragen

We snappen dat verzekeringen soms lastig zijn en daarom hebben we de meest gestelde vragen over de Anderzorg Bundel hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Blijf jij nu al fit met populaire gezondheidsapps of zou je dat wel eens willen proberen, maar vind je het duur? Maak dan nu 3 maanden gebruik van de Anderzorg Bundel en krijg toegang tot populaire apps zoals Strava Premium en Headspace.

Als een traditionele aanvullende verzekering te uitgebreid voor je is, maar je je wel voor onverwacht hoge zorgkosten wilt verzekeren, dan is de Anderzorg Bundel wat voor jou.

Nu 3 maanden voor maar € 10 per maand.


De duur van de pilot is 90 dagen en hierna stopt je verzekering automatisch en stopt de toegang tot de betaalde apps (je krijgt hier bericht van).
Daarom bieden we de bundel met korting aan en kan je het voor € 10 per maand uitproberen.


Nee, dat hebben wij niet. Op het moment dat je de app download ga je de overeenkomst aan met de app leverancier, net zoals bij ander apps. Wij krijgen alleen geanonimiseerd te zien hoe vaak een bepaalde app is gedownload, zodat we straks daar ons aanbod op kunnen aanpassen. Voor meer informatie zie ons privacy statement.


Dat ligt eraan of je nu naast je basisverzekering een aanvullend pakket van Anderzorg hebt. 

Heb je alleen een basisverzekering dan ben je niet dubbel verzekerd. De Anderzorg bundel is een aanvulling op je basisverzekering.Met een Basisverzekering ben je voor de meest voorkomende zorg verzekerd. Maar, er zijn situaties waarbij de kosten hoog zijn en er geen of een gedeeltelijke vergoeding vanuit de Basisverzekering wordt gegeven. Breek je een been in Amerika, dan krijg je vanuit de Basisverzekering alleen het bedrag dat je in Nederland zou ontvangen. Dit betekent dat je een fors deel zelf moet betalen. Val je van je fiets en breken er 2 voortanden? Dan vergoed de Basisverzekering niets en betaal je alle tandartskosten zelf.

Heb je de  de aanvullende module Buitenland & Tandongeval dan ben je voor deze drie maanden wel dubbel verzekerd, maar dat kan helaas niet anders omdat het slechts een pilot is. Het is een keuze die je zelf maakt. Je krijgt geen geld terug en je krijgt ook niet 2x uitgekeerd mocht er iets gebeuren in die drie maanden. 


Nee, dat is niet mogelijk. Bij de Anderzorg bundel krijg je naast toegang tot verschillende gezondheidsapps ook de risicoverzekering. Je bepaalt uiteraard zelf of je er gebruik van maakt. Alles mag, niets moet.

Andersom kan je ook niet alleen kiezen voor de risicoverzekering zonder de toegang tot de apps.


Nee, dat kan niet.

Je gaat de overeenkomst aan voor 3 maanden en dit is niet aan te passen.


Ja, dat kan! Sluit nu je Anderzorg bundel en de bijbehorende risicodekking direct af.


Je kan een claim indienen via Mijn Anderzorg Bundel.

Daar vind je precies de stappen die je moet doorlopen om de claim in te dienen.


Wanneer je een account hebt aangemaakt heb je toegang tot Mijn Anderzorg Bundel.

Daar wordt per app beschreven hoe je deze kan activeren.


Powered by Betty Blocks.
Copyright © 2020. All rights reserved.